* Stichting Volleybal Utrecht
* Toverpot toernooien
* de beachvolleybalregels
* FAQ

* Information in English
Volg ons op
Volg ons op facebook Volg ons op twitter
Aangesloten verenigingen
SV TOVO
VC Majella
Vlerk
UVV-Sphynx
Limes
USV Protos
VV Switch
VV Utrecht
VV Boni
Van Slag
SV Lunetten
Losse veldhuur

Op de dagen en tijden dat de velden niet in gebruik zijn voor de vrije inloop, verenigingen of toernooien is het mogelijk velden te huren. Zoals op de homepage te lezen is, zijn de velden overdag en in het weekend veelal beschikbaar. De velden zijn per stuk en per uur te huren, maar natuurlijk kan je een veld ook huren voor een langere tijd of meerdere velden voor een uur. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan wekelijks op dezelfde tijd, maar ook incidenteel huren is mogelijk.

De kosten bedragen € 10,- per veld per uur en € 5,- voor elk volgend uur. Een veld voor 2 uur kost € 15,- en 3 uur slechts € 20,-. Wanneer u voor een toernooi of sportdag meerdere velden nodig heeft, zullen wij u een acceptabel prijsvoorstel doen.

De velden zijn ook beschikbaar voor mensen die niet bij een van de Utrechtse Volleybalverenigingen spelen, maar omdat de netten achter slot en grendel zitten moet dit wel tijdig aangegeven worden zodat een en ander geregeld kan worden.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via de e-mail: beach@beachvolleybalutrecht.nl Via onderstaande button is gemakkelijk te zien of er nog velden beschikbaar zijn.

Beachverwachting in
Utrecht
Meer weer in Utrecht

* Agenda
* Indoor beachen?
Beachvolleybal in Utrecht wordt mede mogelijk gemaakt door
Vereniging Sport
Utrecht Direct
network
service Klein
Galgenwaard Jaap van der Heijden Sportworx Volleybaldirect.nl The Sport Box
voor Indoor Beach volleybal
©2019 - Stichting Volleybal Utrecht - privacy